Offerte aanvragen
Lunch, diner, barbecue en meer.

Voor groepen

Vanaf 15 personen kunt u al gebruikmaken van onze speciale aanbiedingen voor groepen. We maken hierbij gebruik van onze invullijsten. Zo bepaalt u wat er op tafel geserveerd wordt. Wanneer u een eigen ruimte wilt reserveren, dan kunnen we het ook op het buffet serveren.
Deze groepsaanbiedingen zijn alleen mogelijk op reservering*.

Lunchen
Vind hier de mogelijkheden voor een lunch, al vanaf € 10,50 per persoon inclusief koffie, thee melk en jus d’orange bij reserveringen voor 15.00 uur.

Brunchen
Een brunch is een combinatie tussen lunch en diner. Vind hier de mogelijkheden voor een brunch, al vanaf € 19,50 per persoon inclusief koffie, thee melk en jus d’orange bij reserveringen voor 15.00 uur.

Dineren
We hebben verschillende mogelijkheden voor een diner. We serveren alles in het midden van de tafel en iedereen kan pakken waar hij of zij zin in heeft. Hierbij alle onze mogelijkheden:

Barbecue
We hebben diverse barbecues, vind hier onze mogelijkheden.
Wilt u De Kruidenhut als ruimte afhuren? Bekijk de mogelijkheden voor onze kruidenhut.

Het theekransje (high tea)

Ideaal voor bijvoorbeeld een babyshower of vrijgezellenfeest. Onze Huiskamer is hiervoor te reserveren, zodat het ook versierd kan worden!

Wij serveren een driegangen high tea op onze eigen wijze. We starten met een klein kopje soep waarna we als hoofdgerecht diverse warme/koude hapjes en broodjes serveren. We eindigen het arrangement met een zoete verwennerij. Het arrangement duurt ongeveer 2 à 2,5 uur.

De high tea is inclusief onbeperkt verse thee, jus d’orange en water.
High tea:  19,50 per persoon

Geen thee liefhebber en wilt u dus liever een High wine of High beer?
Dat kan! We serveren dezelfde soort gerechten met wijnen of speciaal biertjes.
Wijn i.p.v. thee: 25,50 per persoon
Bier i.p.v. thee 25,50 per persoon

Onze high tea is wel voor minder personen te reserveren. 

* Ons restaurant is een heerlijke plek om even tot rust te komen. Omdat we iedereen graag willen laten genieten van de rust die de Peel te bieden heeft, houden we ons restaurant graag vrij voor passanten en kleine gezelschappen. Reserveert u voor een groep? Dan is het helaas niet van zelfsprekend dat jullie plaats kunnen nemen in ons restaurant.