Activiteiten

Het Streekatelier

De kunst van het vlees en meer...
Bent u opzoek naar een leuke activiteit waarbij uw medewerkers het heft in eigen hand nemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, met de nieuwe workshops: “Van kop tot staart” en “Worst maken” in ons Streekatelier. Zeker bij deze laatste workshop staat onze slager u met raad en daad bij terwijl u zelf aan de gang gaat om de heerlijkste producten zélf te maken. Natuurlijk is het mogelijk na afloop alles wat u gemaakt heeft mee naar huis te nemen en ook bieden we de mogelijkheid op deze manier voor en met uw medewerkers pakketten op maat samen te stellen. Indien gewenst met toevoeging van vleesproducten die door onze slager ambachtelijk zelf zijn bereid van het fijnste varkens- of kalfsvlees. Van kop tot staart 
Wij vertellen u hierbij graag het verhaal van onze streek de Peel en dan vooral ook over de herkomst van ons vlees. Onze slager zal u een demonstratie geven over het uitbenen van een half varken en u iets vertellen en laten zien uiteraard, van de uiteindelijke verwerking van dat geweldige vlees. Na deze zeer uitgebreide demonstratie zal uw kennis, als u dat wilt natuurlijk,  op de proef worden gesteld met een leuke quiz. Het vlees kunt u bij ons inpakken en verdelen of bij ons in laten vriezen en of mee naar huis nemen.
Met minimaal 10 personen €25,00 p.p. (exclusief consumpties).
Bent u met minder dan 10 personen dan kost deze workshop: € 250,00. 

Workshop worst maken
Hoe wordt het vlees wat u dagelijks in de vitrine bij de slager ziet liggen eigenlijk verwerkt? Dit en vele andere leuke weetjes zullen aan bod komen in deze workshop. Bent u ook niet bang om uw handen uit de mouwen te steken? Dan is deze workshop een echte aanrader! Tijdens deze demonstratie mag u zelf aan de slag! U leert om een lekker worstje te maken. Verschillende recepten mogelijk. Natuurlijk met behulp van onze eigen slager. 
€ 70,- per persoon, ook krijgt u 5 kg heerlijke ambachtelijke worst mee naar huis (exclusief consumpties).
Website door TARGET visuele communicatie